søndag 20. januar 2013

Restegarn prosjekt!

Da jeg kom over dette på facebook: Ukraina 2013 Barne og ungdoms linjen ved fitjar videregående skal til Ukraina til våren 2013. De er hjelpere for et barnehjem der. Ønsker at de som vil kan bidra med lapper til lappetepper. Str20*20 cm. Barnehjemmet har barn fra 0-18 år. Om mulig så vil de bli glad for lubber o.l., fant jeg fram restegarnet mitt og satte i gang med å strikke.... For en fin ting å kunne strikke til :) Alt annet jeg skulle ha strikket denne måneden ble lagt på vent :)
Når det gjelder sokker har jeg vel egentlig aldri strikket etter oppskrift.. Jeg strikker litt, prøver litt på foten til sokkens kommende eier, strikker litt til, prøver litt osv til jeg er fornøyd. Jeg kom over et fint mønster inne på strikkesiden på facebook, dette var egentlig ei som hadde strikket en baby lue. Jeg la opp 9 masker på hver pinne og begynnte å strikke mønster, sokken ble til etterhvert som jeg strikket, litt mer Marius mønster brukte jeg også. Lille snuppa mi passer den perfekt, må nesten strikke en til henne også etterhvert <3 data-blogger-escaped-a="" data-blogger-escaped-er="" data-blogger-escaped-href="http://pinnekroken.blogspot.no/2013/01/januar-og-restegarn.html" data-blogger-escaped-januar="" data-blogger-escaped-pinnekrokens="" data-blogger-escaped-utfordring="">"restegarn"

Disse søte baby vottene finner du oppskrift på her De rosa har jeg heklet og syd på to hjerter, mens de blå har jeg heklet hjertene fast i snoren. Oppskrift på selve hjertet fant jeg her
Ellers har jeg heklet og strikket lapper som er 20x20. Da er det bare å få pakken min av gårde:)

2 kommentarer:

 1. Godt gjort, sånn varmer og høre om

  SvarSlett
 2. Åå, nå smeltet jeg helt her. Så flott gjort! Ikke bare varmer det små barnesjeler, men det var også veldig flotte ting du har laget til dem.

  Tusen takk for bidraget til Pinnekrokens restegarnutfordring!

  Vennlig hilsen Eirin
  - Pinnekroken -

  SvarSlett